Mijn Lijn Demo
 
contact

Contact

Uw efficiency en klantbeleving, onze zorg. Dat is De Lijn. Laat een bericht achter en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga naar het e-mailformulier

Disclaimer

Disclaimer - De door De Lijn op deze site(s) verstrekte informatie is geen aanbod of dienst.

De door De Lijn verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, doch kan voor de juistheid en volledigheid hiervan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en aan wijziging onderhevig.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Lijn alsook (eventuele) overige leveranciers van informatie aan deze site(s) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie.

De Lijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de sites die niet door De Lijn worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van De Lijn. De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. De afnemer is verplicht aanwijzingen van De Lijn omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Het Nederlands recht is hierop van toepassing.

De Lijn is een handels naam van De Lijn Consultancy B.V..

Download disclaimer De Lijn versie 9 9 2009 als PDF (33 kb)

Kunt u dit .PDF bestand niet openen? Download hier een gratis versie van Adobe Acrobat.

contact

Tip : essay; versobering van de financiële verzorgingsstaat

In dit essay geeft Hans Hoogervorst, voorzitter AFM, zijn visie op de financiƫle verzorgingsstaat

Lees meer